Familiedag op platteland Drenthe

Een complete en betaalbare familiedag in Drenthe

Op de Jachthut hebben wij een arrangement, speciaal bedoelt voor families en familiedagen. Als familie kun je uit een groot aantal activiteiten kiezen, echter vinden wij het bij familiedagen erg belangrijk dat er veel tijd overblijft om gezellig bij te kletsen. Omdat wij veel activiteiten aanbieden, kunnen wij ook eenvoudig een programma op maat maken voor zowel jong als oud. Kortom, jij vraagt, wij draaien!

Goedkope familiedag in Drenthe - Gezellig op het platteland

 

Familiedag in Drenthe. Leuke familie dag op unieke locatie met oa boogschieten

Leeftijdsverschillen en activiteiten tijdens de familiedag

Bij vele families lopen de leeftijdsverschillen uiteen van baby's tot opa's of oma's. Tijdens de familiedagen bieden wij in principe alle activiteiten aan die wij op de locatie tot onze beschikking hebben. Jullie mogen dan zelf kiezen welke activiteiten er gedaan worden tijdens de familiedag. De interesses zullen uiteen lopen; zo zal de jeugd wellicht gaan boogschieten, de ouders maken een mooie tandemtocht en de oudsten genieten van een drankje en gaan lekker kijken bij het boogschieten. Tijdens de familiedagen hebben wij twee of drie activiteitenmomenten. Alles in een zeer ongedwongen sfeer waarbij alles mag en niks hoeft. Een overzicht van de mogelijke activiteiten kun je hier vinden.

Kano varen tijdens familiedag in Drenthe een leuk uitje op het platteland

 

Boerengolf tijdens leuke en goedkope familiedag in Drenthe.

  De sfeer en locatie tijdens de familiedag in Drenthe

Wij vinden een losse en ontspannen sfeer tijdens een familiedag erg belangrijk. Onze gasten moeten zich thuis voelen. Wij hanteren tijdens de familiedag het open-koelkast principe, wat inhoudt dat iedereen gedurende de dag mag pakken waar hij of zij op dat moment zin in heeft. De reacties van klanten tot op heden zijn eenduidig;  een ontspannen sfeer, waar alles goed georganiseerd is. Locatie de Jachthut is erg geschikt voor een familiedag. Het is een prachtige locatie op het platteland van Drenthe aan het Linthorst-Homankanaal. Op deze locatie ben je alleen met je eigen familie en de begeleiding van Taribush die zorgt dat alles gedurende de dag perfect loopt. Op de locatie hebben wij altijd een vuurtje branden en aan het einde van de dag zullen we boven dit vuur lekker gaan barbecuën. Alles op de locatie straalt rust, ruimte en ongedwongenheid uit.

Lekker eten tijdens familie dag uitjes in Drenthe - Goedkope uitjes

 

Barbecue tijdens leuk familie uitje in Drenthe. Leuk, gezellig en goedkoop.

Familiedag ontvangst, drinken en hapjes

Na de ontvangst met koffie, thee, fris en iets lekkers mag je gedurende de hele familiedag in Drenthe zelf drinken pakken waar je op dat moment zin aan hebt. Verder zullen wij gedurende de dag zorgen voor verschillende hapjes (kaasplank, nootjes en ijsjes bij lekker weer) en zorgen wij dat alles gereed is voor een heerlijke barbecue. 

Wat kun je tijdens de familiedag van ons verwachten?

Tijdens de familiedag in Drenthe is er altijd iemand van ons aanwezig om koffie en thee te zetten, om het drinken aan te vullen, om de hapjes te bereiden en om alles netjes te houden. Verder zullen wij tijdens het begin van de activiteitenrondes de benodigde materialen klaarleggen en we begeleiden de groepjes op het moment dat de activiteiten aanvangen. Daarna is het aan de familie zelf om heerlijk de activiteiten in Drenthe te ondernemen. Indien gewenst zorgen wij ook voor de groepsindelingen tijdens de familiedag. Wij zorgen er dan voor dat er goed gemixte groepen zijn van oud naar jong.

Ontspanning tijdens familiedag op jachthut in Drenthe   Familiedag gezellig tandem fietsen tijdens een familie dag

Barbecue of buffet als afsluiter 

Aan het einde van de familiedag zal de barbecue of het buffet klaargezet worden. Het moment om nog even heerlijk de familiedag en het jaar door te nemen. De jongeren kunnen, indien gewenst, nog even lekker boogschieten, een balletje trappen, een wedstrijdjes volleyballen of een bordspelletje spelen.. De Jachthut is ingericht voor groepsuitjes, familiedagen en bedrijfsuitjes, het is een prachtige ontspannen, ruime en verrassende locatie. 

Locaties voor een familiedag bij Taribush in Drenthe

De familiedag op het platteland in Drenthe wordt georganiseerd door Taribush. Wij beschikken over drie eigen locaties in Drenthe, met elk een eigen unieke sfeer. Op elke locatie zijn andere activiteiten mogelijk. Kijk voor het totaal overzicht op de site: Familiedag in Drenthe bij Taribush

Kijk voor de sites van de verschillende locaties hieronder:

De Jachthut => De locatie van deze site
Familiedag op de Marke in Drenthe => Onze locatie in de bossen van het Dwingelderveld
Familiedag op de Tari Boerderij in Drenthe => Onze veehouderij waar vandaan de boeren uitjes worden georganiseerd.

Voorbeeldprogramma

Hieronder staan voorbeeldprogramma's over hoe de dagindeling van dit groepsuitje bij Natuur Uitjes Drenthe er uit kan zien. Uiteraard kunnen de tijden en activiteiten naar eigen wens worden aangepast.

Familiedag de Jachthut - halve dag

Van Tot Activiteit
13:0013:30Jullie worden ontvangen met koffie, thee en cake.
13:3015:00De eerste activiteitenronde. Jullie mogen zelf kiezen, maar wat dacht je van Speurtocht de Drijfjacht?
15:0015:30Tijd voor een hapje en drankje.
15:3017:00Dukatenstrijd, tandemfietsen, boogschieten, of toch liever gezellig kletsen? Het is aan jullie!
17:0019:00Op het open vuur wordt de Bos Barbecue bereid. Een prima plek om lekker te eten en te borrelen.

Familiedag de Jachthut - hele dag

Van Tot Activiteit
10:0011:00Bij binnenkomst op de Jachthut staat koffie, thee en cake voor jullie klaar.
11:0012:30Hebben jullie zin om te gaan Schatzoeken? Of toch liever iets anders?
12:3013:30Er staat een uitgebreide lunch voor jullie klaar. Genieten!
13:3015:00De tweede activiteitenronde. De Dukatenstrijd is leuk!
15:0016:00Tijd voor een hapje & drankje.
16:0017:30Wie zin heeft, kan nog iets actiefs ondernemen. Je mag ook lekker kletsen met een drankje, of een balletje trappen.
17:3019:00Op het open vuur wordt de Bos Barbecue bereid. Een prima plek voor lekker eten en borrelen.

De prijs van dit groepsuitje

Familiedag de Jachthut - halve dag

Onderstaande prijs geldt voor groepen vanaf 15 personen. Indien u met minder dan 15 personen komt, wordt de prijs per persoon ietsje hoger.

  • Prijs per persoon(excl.): € 45.45
  • Prijs per persoon(incl.): € 50.00

Familiedag de Jachthut - hele dag

Onderstaande prijs geldt voor groepen vanaf 15 personen. Indien u met minder dan 15 personen komt, wordt de prijs per persoon ietsje hoger.

  • Prijs per persoon(excl.): € 69.04
  • Prijs per persoon(incl.): € 75.00

Activiteiten die in het arrangement "Familiedag op platteland Drenthe" kunnen zitten:

Familiedag in Drenthe - Aanbevolen links

Bij Plattelands Uitjes Drenthe ben je op een prachtige locatie voor een gezellige familiedag!